Het goede voorbeeld geven

“Ons prachtige pand uit 1905 verduurzamen is een belangrijke opgave”

“Sinds de oprichting van Samenwerking Glasverzekering in 1919 – en ja, u leest het goed. Wij bestaan echt al meer dan 100 jaar – treden wij naar vele verzekerden op als dé glasspecialist waar zij terecht kunnen met alle vragen over risico’s, kosten, veiligheid én herstel”, aldus Remco Elders, financieel directeur van de bekendste glasverzekeraar van Nederland.

Duurzaamheid is in de gehele glasbranche inmiddels top-of-mind geworden en daarin geeft Samenwerking Glasverzekering graag het goede voorbeeld. De vestiging in Zutphen is een prachtig historisch pand uit 1905 met nog de grote originele schuiframen. “Om daar een goede duurzame oplossing voor te vinden, zijn we samen met onze uitvoerend partner Service Glasherstel OverGelder in overleg gegaan om te zoeken naar deze oplossing. En die hebben we gevonden.”

Een inventieve oplossing met direct resultaat
Met behoud van de bestaande kozijnen en het bestaande glas, zijn er aan de binnenzijde maatwerk-voorzet-ramen geplaatst met schuivende delen en voorzien van het beste vacuümglas. Een prachtige nieuwe ontwikkeling met een hoge isolerende werking, in de meest dunne uitvoering, optimaal lichtdoorlatend én geluidswerend.

Het resultaat is direct waarneembaar en voelbaar. De tocht en doorgaans voelbare kou is verdwenen en de energierekening zal hierdoor zeker gaan dalen. Aan de binnenzijde is deze innovatie keurig geplaatst, terwijl aan de buitenzijde van het pand uit 1905 niets is aangepast. De professionele monteurs van Service Glasherstel OverGelder hebben het gehele project vakkundig en volgens alle normen gemonteerd.

Reageren

stuur dan een e-mail naar

firstglass@sghog.nl
Links