EHBS Bouwherstel:

Vreemde eend in de bouwbijt

Bouwbedrijven zijn er genoeg, maar een bouwbedrijf dat zowel bij schadeherstel, noodhulp, onderhoud als (ver)bouw klaarstaat is uniek. EHBS Bouwherstel doet precies dat en toont zich een betrouwbare partner voor verzekeraars, vastgoedbeheerders en vastgoedeigenaren.

Vrijwel elke beheerder of eigenaar van vastgoed krijgt vroeg of laat te maken met schade. Toch richten veel bouwbedrijven zich op het ontwikkelen van projecten en blijft schadeherstel een ondergeschoven kindje. Dat terwijl het veel hinder kan opleveren voor de opdrachtgever. EHBS Bouwherstel springt hierop in door een compleet pakket aan herstelwerkzaamheden te bieden. Of het nu gaat om timmeren, stucadoren, metselen, tegelzetten, loodgieterswerk, dakdekken of werkzaamheden aan elektra en verwarming, bij EHBS kan elke opdrachtgever een pakket op maat samenstellen. Het bedrijf is dag en nacht te bereiken en is er een noodgeval? Dan is EHBS altijd binnen 2 uur ter plaatse.

Service en onderhoud
Noodsituaties komen altijd ongelegen. Hoewel EHBS snel, efficiënt en flexibel handelt, kan het prettig zijn om je van tevoren te wapenen tegen mogelijke schade. Daarom biedt het bouwbedrijf zijn opdrachtgevers een onderhoudscontract, waarbij onroerend goed regelmatig wordt geïnspecteerd en hersteld. De werkwijze is simpel: in een kennismakingsgesprek worden de behoeften geïnventariseerd, waarna de opdrachtgever een uitgebreide uitleg van de werkzaamheden krijgt, met de begrote kosten. Daarop wordt een contract afgesloten en de werkzaamheden uitgevoerd. EHBS kiest voor een moderne aanpak. Doordat het veel waarde hecht aan innovatie en vooruitstrevende leveranciers wordt het werk altijd volgens de laatste technieken uitgevoerd.

(ver)bouw
Naast schadeherstel en onderhoud is EHBS ook een goede partner voor renovaties, nieuwbouw en uitbreidingen. Door het multidisciplinaire team van vakkundige medewerkers beschikt EHBS over alle kwaliteiten om bouwplannen optimaal te realiseren.

Persoonlijk en dichtbij
EHBS Bouwherstel biedt regionale dekking in heel Oost-Nederland. Daardoor maakt het niet uit waar het onroerend goed zich bevindt, er is altijd iemand beschikbaar om te hulp te schieten. Daarbij kiezen ze altijd voor een persoonlijke benadering. Zo hebben opdrachtgevers altijd een vaste contactpersoon: één loket voor alle werkzaamheden. De contactpersoon is volledig op de hoogte van de situatie, zodat behoeften en werkzaamheden gemakkelijk bespreekbaar zijn en de opdrachtgever nooit voor verrassingen komt te staan. Bovendien geldt bij EHBS Bouwherstel altijd: afspraak is afspraak. Door de vaste tarieven weet je altijd waar je aan toe bent.

Reageren

stuur dan een e-mail naar

firstglass@sghog.nl